Un concept nou, acela de a oferi clientului o gamă foarte largă de produse, la preţuri corecte, a asigurat succesul tipului de comerţ propus de Darina şi a deschis drumul spre noi investiţii.

Required fields are followed by *

Slide 1
Complex Darina Ungheni
Pentru clienţii aflaţi în tranzit, Complexul Darina Ungheni vă stă la dispoziţie cu o nouă terasă rustică, cu autoservire, situată pe partea dreaptă a drumului european E60 în direcţia Cluj, pe malul unui lac!
Slide 2
Complex Peștișorul De Aur
O vacanţă cu adevărat odihnitoare şi relaxantă, înseamnă, în primul rând, alegerea unui loc ferit de gălăgia şi aglomeraţia urbană.
Slide 2
Hotel Darina Bega
Hotel Darina este o locaţie ideală pentru întâlniri de afaceri, nunţi sau alte evenimente ce pot fi găzduite de restaurantul cu o restaurantul cu o capacitate generoasa.
previous arrow
next arrow

1001 Nunți

Mulţi tineri căsătoriţi şi-au sărbătorit cel mai frumos moment din viaţă în restaurantele Darina din Ungheni, Tîrgu Mureş şi Sîncraiu de Mureş, unde Complexul Peştişorul de Aur poate găzdui nunţi pe lac, cu o capacitate maximă de 600 de invitaţi.

Teambuilding

Darina pune la dispoziţie o reţea de hoteluri care găzduiesc în condiţii optime întâlniri de tip Teambuilding, conferinţe şi alte evenimente business. Complexul „Peştişorul de Aur” şi Complexul Darina Ungheni oferă cazare la preţuri competitive, săli de conferinţe, centru SPA, lac pentru pescuit, terenuri de fotbal, tenis de câmp, tenis cu piciorul, şi multe alte posibilităţi de agrement. Totul pentru ca tu să ai cea mai reuşită vacanţă petrecută în Transilvania!

Parcare pentru Aeroportul Transilvania

Darina Ungheni oferă acum servicii de parcare pentru pasagerii zborurilor din Aeroportul Transilvania, din Vidrasău. Puteţi lăsa maşina la noi, în siguranţă, până la întoarcere, iar dacă doriţi, vă putem oferi servicii de cazare şi masă, înainte de zbor, la cele mai bune preţuri din zonă!

Ultimele Noutăţi

Întotdeauna suntem aproape de comunitatea care ne oferă motivația necesară pentru a ne desfășura activitatea.

Ofertă Paste 2024

HOTEL LAGUNA 4* COMPLEX PESTISORUL DE AUR DARINA Ofertă Paste 2024 3 NOPTI – 1300 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festivă din ziua de PASTE 4 NOPTI – 1600 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festivă din ziua de PASTE Pentru copii intre 0-5 ani este gratuit Pentru copii intre […]

Ofertă de revelion 2024

HOTEL LAGUNA COMPLEX DARINA Ofertă revelion 2024 3 NOPTI – 2100 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festivă din seara de REVELION 4 NOPTI – 2500 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festivă din seara de REVELION Pentru copii intre 0-5 ani este gratuit Pentru copii intre 5-12 ani tarif 50% […]

Ofertă de crăciun 2023

HOTEL LAGUNA COMPLEX DARINA Ofertă Crăciun 2023 3 NOPTI – 1100 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festivă din ziua de CRACIUN 4 NOPTI – 1300 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festivă din ziua de CRACIUN Pentru copii intre 0-5 ani este gratuit Pentru copii intre 5-12 ani tarif 50% […]

Ofertă de Craciun 2022

HOTEL LAGUNA COMPLEX DARINA**** Ofertă Crăciun 2022 3 NOPTI- 900 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festiva din ziua de CRACIUN 4 NOPTI-1100 lei/persoana incluse 3 mese pe zi si masa festiva din ziua de CRACIUN Facilităţi Acces la spa Pescuit sportiv Accesul la Mini Grădina Zoo Mic dejun Prânz – Ciorbă / […]

Cazare Sâncraiu de Mureş – Peştişorul de Aur

290 lei

/noapte

 • Hotel Laguna
 • ****
 • Cazare Camera Single
  290 lei / noapte / Mic Dejun Inclus
 • Cazare Camera single cu balcon
  310 lei / noapte / Mic Dejun Inclus
 • Cazare Camera Dublă cu pat matrimonial
  330 lei / noapte / Mic Dejun Inclus
 • Cazare Camera Dublă cu balcon
  350 lei / noapte / Mic Dejun Inclus
 • Cazare Apartament
  450 lei / noapte / Mic Dejun Inclus

Cazare Ungheni – la E60, lângă Aeroportul Transilvania

120 lei

/noapte

 • Complex Turistic Darina
 • ***
 • Cazare Camera Single
  De la 120 lei / noapte
 • Cazare Cameră Dublă Twin
  De la 140 lei / noapte
 • Cazare Cameră Triplă
  De la 160 lei / noapte
 • Cazare Cameră matrimonială
  220 lei / noapte
 • Cazare Apartament cu două camere
  200 lei / noapte

Cazare Targu Mures – la 2 km de Centrul Targu Mureş

130 lei

/noapte

 • Hotel Darina
 • ***
 • Cazare Cameră Single
  130 lei / noapte
 • Cazare Cameră Dublă Twin
  150 lei / noapte
 • Cazare Cameră Triplă
  190 lei / noapte
 • Cazare Cameră cu pat matrimonial
  210 lei / noapte

Camere Laguna

Cazare la cele mai competitive preţuri!

Cei care sunt în căutare de cazare ieftină, dar fără nici un rabat de la calitate, in Mureş, o pot găsi la noi. Hotel Laguna vine în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă competitivă si variată! In funcţie de dorinţe si necesităţi vă stăm la dispoziţie cu cazare în: cameră single, dublă, apartament 2 camere şi apartament cu 3 camere.


Hotelul Laguna**** Mureş este un loc special atât prin amplasare cât şi prin design. Camerele acestui hotel sunt spaţioase, confortabile, indiferent dacă este vorba despre apartamente, camere în regim single sau double. Mobilierul de cea mai bună calitate dă o notă distinctă întregului hotel.

Preţurile la cazare încep de la 180 de lei, iar pentru grupuri sau perioade lungi de şedere există posibilităţi de negociere cu flexibilitate maximă. O multitudine de servicii gratuite şi cu plată completează oferta hotelului.

Pretul include: Parcare gratuita monitorizata video si cu paznic, mic dejun, acces piscina,sala de fitness, acces Mini zoo, pescuit sportiv.

Cameră Single

De la 240 lei /noapte

Cameră Dublă

De la 280 lei /noapte

Apartament

De la 420 lei /noapte

Acces SPA

Acces internet

Păstrarea obiectelor de valoare

Trezirea clientului la ora solicitată

Comenzi pentru taxiuri

Informaţii privind mijloacele de transport

Starea vremii

Obţinerea legăturilor telefonice

Transmiterea de mesaje

Asigurarea de ziare şi reviste la hotel

Păstrarea obiectelor uitate şi anunţarea clienţilor

Pescuit

Servicii de poştă, telecomunicaţii, publicitate

Mini bar

Închirieri jocuri distractive, radio

Rent a car

Închiriere pat suplimentar

Rezervări la bilete de spectacole

Rezervări de locuri la restaurant

Procurarea biletelor de tren, avion

Convorbiri telefonice