Restaurant Autoservire Darina

Darina a deschis un nou restaurant. Profilul și localizarea îl fac foarte util consumatorilor.

Studenții universităților mureșene, pacienții clinicii din spatele Casei de Cultură ”Mihai Eminescu” și locuitorii din zona cartierului Cornișa au de acum oportunitatea de a servi o masă caldă într-o locație optimă pentru ei.

Cea mai nouă investiție Darina a însemnat deschiderea unui restaurant cu autoservire, pe strada Aleea Cornișa nr. 14., în cartierul Cornișa.

Mai exact, noul restaurant, Darina Autoservire, este situat la câteva zeci de metri de fosta Braserie a Universității (către Serpetina Veche, pe lângă Clinica de Urologie).

Aici, clienții au la dispoziție mâncare variată, proaspăt gătită. Din oferta restaurantului nu lipsesc preparatele din carne (pui, porc și pește), dar nici mâncărurile vegetariene, salatele, garniturile și deserturile. Băuturile calde și cele răcoritoare completează oferta noului restaurant Darina. Micul dejun, generos în variante, poate fi servit zilnic, între orele 8 și 12.

Pentru cei care preferă Pizza, restaurantul pregătește diverse sortimente, la cuptor cu lemne. Capacitatea restaurantului Darina Autoservire este de 150 locuri, iar prețurile sunt extrem de accesibile.

Având în vedere specificul zonei, deschiderea unui astfel de restaurant a fost o decizie inspirată.

Informații despre rezervări și alte detalii, găsiți la numărul de telefon 0771681404.

Le dorim poftă bună tuturor celor care vor trece pragul restaurantului Darina Autoservire !


Restaurant Autoservire Darina