Despre Darina

Povestea brandului Darina a început în 1994.

Odată cu prima investiţie făcută de mureşeanul Aurel Baciu în domeniul comerţului alimentar. Un concept nou, acela de a oferi clientului o gamă foarte largă de produse, la preţuri corecte, a asigurat succesul tipului de comerţ propus de Darina şi a deschis drumul spre noi investiţii.

De la an la an, numărul magazinelor Darina a crescut, iar ridicarea standardelor de calitate la produse şi servicii a reprezentat, de asemenea, o grijă continuă.

Încet, cu chibzuinţă, Darina a ajuns în toate cartiere Tîrgu Mureşului şi în oraşul Ungheni. Sloganul companiei, „Lângă tine, cu tot ce e mai bun”, s-a dovedit pe deplin justificat de extinderea lanţului de magazine Darina.

Practic, orice locuitor al municipului Tîrgu Mureş şi al oraşului Ungheni are în apropiere un supermarket Darina, unde găseşte o gamă largă de produse, un program de funcţionare al magazinului extrem de generos şi grija personalului în rezolvarea tuturor problemelor clientului.

Despre Darina – Hotel Targu Mures

În prezent, reţeaua Darina numără 15 supermarketuri.
În permanenţă, dar în special în ultimii ani, spaţiul din supermarket-urile Darina a fost mărit şi modernizat considerabil, demers care a adus clientului un plus de confort şi mulţumire.

În paralel cu extinderea reţelei de supermarket-uri, Darina a investit şi în servicii hoteliere şi de restaurant.
De mai bine de 7 ani, Complexul Turistic Darina din Ungheni, situat aproape de Aeroportul Transilvania, este un punct de referinţă în domeniul organizării de nunţi şi alte evenimente, iar hotelul de aici, dotat şi cu un centru de agrement, a găzduit mii de turişti din întreaga ţară şi străinătate.

Au urmat construirea hotelului Darina*** din Tîrgu Mureş, deschiderea unui nou Complex Hotelier în Ungheni şi, cea mai recentă investiţie în turism a companiei Darina, achiziţionarea şi modernizarea Complexului Peştişorul de Aur din Sîncraiu de Mureş. Aici, într-un „colţ de rai” funcţionează Hotel Laguna ****, o locaţie optimă pentru teambuilding, iar complexul poate găzdui nunţi pe lac, cu o capacitate maximă de 600 de persoane.

Cât despre secretul ascensiunii permanente a companiei Darina, ar fi de spus doar că la mijloc nu este nici un secret. E vorba doar de multă muncă, răbdare, inspiraţie, corectarea greşelilor şi calitate, pentru că prezenţa calităţii este elementul care, în cele din urmă, validează un brand şi contribuie sau nu la dezvoltarea lui.

Fără note bune de la client, supravieţuirea pe termen lung şi dezvoltarea sunt imposibil de realizat.