Activitati Laguna

Complex Darina Peștișorul De Aur – Sîncraiu de Mureș 

Prin amplasare, serviciile oferite şi preţurile competitive, Hotel Laguna Mureş este locaţia potrivită pentru orice eveniment şi întâlnire de tip teambuilding.


Piscina – Spa – Fitness – Pescuit – Relaxare

Complexul Darina Peştişorul de Aur oferă: cazare la tarife promoţionale, o sală de conferinţe dotată cu aparatură video şi sonorizare, servicii optime de restaurant care stau la dispoziţia companiilor interesate de teambuilding. Pentru răgazul dintre şedinţe, complexul vă oferă o piscină interioară, sală de fitness, lac de pescuit şi o minunată mini-grădină Zoo, unde pot fi admirate multe animale şi păsări.

Serviciile de masaj din cadrul hotelului, completează oferta de relaxare, în timp ce iubitorii pescuitului au la dispoziţie lacul cu crap, caraş şi somn, din incinta complexului.

Pentru clipe adevărate de relaxare, punem la dispoziţia clienţilor noştri:

  • Piscină 10/5
  • Sală fitness dotată cu aparate diverse
  • Saună / infraroşii
  • Servicii de masaj

Mini grădină ZOO

Aflat în comuna Sîncrai, la 5 minute de Târgu Mureş, într-un cadru minunat, pe o colină, la marginea pădurii, Complexul Darina Peştişorul de Aur este singurul loc din judeţul Mureş unde musafirii beneficiază, pe lângă condiţii optime de cazare şi masă, la Hotelul Laguna ****, de o mini grădină ZOO. Ponei, căprioare, iepuraşi, câini de vânătoare, fazani, păuni şi diferite alte păsări, sunt o parte din zestrea micii grădini ZOO amenajate în apropierea hotelului Laguna. Orice musafir poate admira, oricând, frumoasele animale din grădina ZOO.

Tot aici, un lac populat cu crap, somn şi caraş stă la dispoziţia amatorilor de pescuit!!!