Restaurant Darina Ungheni

Restaurant Darina Ungheni

Sălile de restaurant ale Complexului Darina Ungheni pot găzdui nunţi cu un număr mare de invitaţi, teambuilding-uri şi orice alt eveniment. Mai multe separeuri sunt disponibile pentru grupurile mici sau pentru cei care doresc intimitate.


Restaurant Targu Mures – Darina Ungheni

Cei care rezervă cazare in Mureş la Centrul SPA din Incinta Complexului Darina Ungheni se pot bucura de: două terenuri sintetice de minifotbal, un teren de tenis de câmp, o sală de fitness, saună, două piscine exterioare şi spaţii de joacă pentru copii, special amenajate, oferă multiple posibilităţi de practicare a sportului şi de relaxare.

Tot la noi veti putea organiza acele evenimente speciale din viata Dvs cum ar fii nunti, botezuri in restaurantele Darina si daca sunteti in cautare de un salon de nunta aici veti gasi tot ce aveti nevoie.

Cei care au rezervare de cazare in Mureş (localitatea Ungheni) la Complex Turistic Darina, se vor putea bucura de preparate din bucătăria în care maeştrii bucătari îşi ridică munca la rang de artă şi oferă soluţii pentru cele mai exigente gusturi, iar personalul restaurantelor este, întodeauna, atent la problema fiecărui client.

Complexul Darina vă stă la dispoziţie şi cu o terasă cu o capacitate generoasa.